Over onze rioolservice

Wilt u er zeker van zijn dat uw riolering altijd in perfecte staat verkeert? Sluit dan een onderhoudscontract bij ons af voor uw huis of bedrijfspand in Hengelo. Bij een onderhoudscontract bent u verzekerd van een goed onderhouden riool, omdat wij eens per jaar langskomen om uw riool schoon te maken en gebreken te herstellen.

Kwaliteitswerk in de regio Hengelo

Bij Nijhuis Dienstverlening uit Hengelo bent u verzekerd van kwaliteitswerk. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan, waardoor wij iedere rioleringsklus tot in de puntjes kunnen verzorgen. Onze werknemers hebben daarnaast de juiste diploma’s en certificaten op zak om u zo goed mogelijk te kunnen helpen. Daarnaast volgen wij regelmatig cursussen en houden wij de nieuwste ontwikkelingen in de gaten, zodat wij helemaal up to date zijn op het gebied van riolering.

Wij kunnen u bijstaan bij diverse rioleringswerkzaamheden in Hengelo. Daarbij kunt u denken aan het aanleggen van een riolering bij nieuwbouwwoningen, het uitbreiden van rioleringen en het onderhouden van de riolering. Ook kunt u bij ons terecht voor een 24-uurs service bij verstopping. Wij weten als geen ander hoe vervelend het is om te kampen met een verstopping. Wij staan daarom 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar om u te helpen bij het ontstoppen van uw riolering! Wilt u meer weten over onze werkwijze of wilt u meteen iemand voor het verhelpen van uw verstopping in Hengelo of in de nabije omgeving van Hengelo? Bel ons dan.