Septic tank legen in Hengelo

Nijhuis Dienstverlening is specialist op het gebied van septische tanks en vetafscheiders. Waterzuivering in de tank gebeurt door een speciale samenstelling van chemische stoffen. We raden dan ook aan om nooit zelf aan de slag te gaan met de tank, omdat het gevaarlijk kan zijn en u de balans in het systeem zou kunnen verstoren. Is uw woning niet aangesloten op het gemeentelijk riool en heeft u een septic tank in uw tuin liggen? Dan raden we aan om deze ongeveer tweemaal per jaar te laten reinigen en legen. Onze mensen zijn u hierbij graag van dienst in Hengelo en omgeving.

Ook uw vetafscheider wordt door ons geleegd

Bent u in het bezit van een vetafscheider? Dan legen en reinigen we deze ook graag voor u. Na de werkzaamheden kijken we het systeem helemaal na en melden we eventuele gebreken. Ook nemen we het ingezamelde vet en vuil voor u mee, zodat u er geen omkijken meer naar heeft. En wilt u helemaal niet meer nadenken over servicebeurten? Dan kunt u bij ons natuurlijk ook op contractbasis naar uw vetafscheider laten kijken.

Dit zelfde geldt ook voor het legen van uw septic tank. Sluit u een contract bij ons af, dan weet u zeker dat er tijdig een professional op de stoep staat om uw systeem te legen en reinigen. Bel vandaag nog voor een afspraak of advies: 053 - 208 70 06.